Mededeling:

Helaas is het door technische problemen niet mogelijk om op onze website te bestellen!!

Telefonisch of via email bestellen kan uiteraard wel.

Home » Hulp op afstand

Hulp op afstand

Met hulp op afstand kunnen wij zoals de naam al aangeeft problemen op afstand oplossen. Hierbij nemen wij de computer met een beveiligde verbinding over. Hiervoor dient u eerst ons hulp op afstand programma te downloaden en ons akkoord te geven. Zonder dit programma en/of uw akkoord kunnen wij uw systeem niet op afstand overnemen. Ook wanneer het probleem is opgelost en de verbinding verbroken wordt kunnen wij niet meer uw computer overnemen.

Wanneer wij de computer op afstand overnemen kunt u meekijken met wat wij doen. In veel gevallen houden we telefonisch contact waarbij wij uitleg geven met wat wij bezig zijn.

Om gebruik te maken van hulp op afstand dient u aangemeld te zijn op onze website. Bent u al klant? Links vindt u een kopje "Inloggen". Nog geen klant? Ook bij het kopje "Inloggen" kunt u een account aanmaken. Wanneer ingelogd vindt u op deze pagina een link om het hulp op afstand programma te downloaden.

De eerste 5 minuten zijn gratis, hierna wordt er per 5 minuten gerekend a € 5,00. Achteraf ontvangt u via de post de factuur.

U bent niet ingelogd. Log in om hulp op afstand te downloaden.