Beste klant cq relatie,

 Het kan helaas niet anders maar ook wij gaan onze deur tijdelijk sluiten en onze dienstverlening tijdelijk anders inrichten.

Gezien de ontwikkelingen met het coronavirus zijn wij voor uw en onze gezondheid genoodzaakt deze beslissing te nemen.

Nu begrijpen wij dat in een tijd van thuiswerken de pc of laptop van uitzonderlijk belang is. Daarom zullen wij, tijdens onze normale openingstijden telefonisch bereikbaar blijven. Dan kunnen wij u toch van dienst zijn om waar mogelijk problemen op te lossen.

Reparaties en/of de aankoop van een pc of laptop kunnen we telefonisch bespreken om eventueel samen een passende veilige oplossing te vinden voor de uitwisseling hiervan.

Wat betreft de  reparaties op locatie bij u thuis dient nader overleg gevoerd te worden of dat via onze teamviewersessies kan wanneer het softwarematige problemen betreft ofwel dat we langs dienen te komen bij hardwarematige problemen. Ook dan is overleg in verband met de veiligheid noodzakelijk.

U kunt natuurlijk ook altijd een email sturen naar info@wdbtrading.nl  of bellen naar 072 – 5337923 om uw vraag of probleem aan ons duidelijk te maken. Alvast bedankt hiervoor.

Bij voorbaat danken wij u alvast voor uw begrip en hopen wij snel weer volledig operationeel te zijn.

Verder wensen wij iedereen sterkte in deze bizarre en moeilijke tijden.

Met vriendelijke groet, team WDB Trading

Home » Hulp op afstand

Hulp op afstand

Met hulp op afstand kunnen wij zoals de naam al aangeeft problemen op afstand oplossen. Hierbij nemen wij de computer met een beveiligde verbinding over. Hiervoor dient u eerst ons hulp op afstand programma te downloaden en ons akkoord te geven. Zonder dit programma en/of uw akkoord kunnen wij uw systeem niet op afstand overnemen. Ook wanneer het probleem is opgelost en de verbinding verbroken wordt kunnen wij niet meer uw computer overnemen.

Wanneer wij de computer op afstand overnemen kunt u meekijken met wat wij doen. In veel gevallen houden we telefonisch contact waarbij wij uitleg geven met wat wij bezig zijn.

Om gebruik te maken van hulp op afstand dient u aangemeld te zijn op onze website. Bent u al klant? Links vindt u een kopje "Inloggen". Nog geen klant? Ook bij het kopje "Inloggen" kunt u een account aanmaken. Wanneer ingelogd vindt u op deze pagina een link om het hulp op afstand programma te downloaden.

De eerste 5 minuten zijn gratis, hierna wordt er per 5 minuten gerekend a € 5,00. Achteraf ontvangt u via de post de factuur.

U bent niet ingelogd. Log in om hulp op afstand te downloaden.