Wijziging openingstijden:

Geachte klant,

Om uw bestellingen en reparaties vlotter te laten verlopen
hanteren we vanaf 1 februari gewijzigde openingstijden.

Onze nieuwe openingstijden zijn:

Maandag en dinsdag zijn wij gesloten.

Geopend:
Woensdag 10.00 tot 17.30 uur
Donderdag 10.00 tot 17.30 uur
Vrijdag 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Wij zien u op deze tijden graag voor uw aankopen en 
reparaties in inze winkel

Home » Hulp op afstand

Hulp op afstand

Met hulp op afstand kunnen wij zoals de naam al aangeeft problemen op afstand oplossen. Hierbij nemen wij de computer met een beveiligde verbinding over. Hiervoor dient u eerst ons hulp op afstand programma te downloaden en ons akkoord te geven. Zonder dit programma en/of uw akkoord kunnen wij uw systeem niet op afstand overnemen. Ook wanneer het probleem is opgelost en de verbinding verbroken wordt kunnen wij niet meer uw computer overnemen.

Wanneer wij de computer op afstand overnemen kunt u meekijken met wat wij doen. In veel gevallen houden we telefonisch contact waarbij wij uitleg geven met wat wij bezig zijn.

Om gebruik te maken van hulp op afstand dient u aangemeld te zijn op onze website. Bent u al klant? Links vindt u een kopje "Inloggen". Nog geen klant? Ook bij het kopje "Inloggen" kunt u een account aanmaken. Wanneer ingelogd vindt u op deze pagina een link om het hulp op afstand programma te downloaden.

De eerste 5 minuten zijn gratis, hierna wordt er per 5 minuten gerekend a € 5,00. Achteraf ontvangt u via de post de factuur.

U bent niet ingelogd. Log in om hulp op afstand te downloaden.