Mededeling:

Helaas is het door technische problemen niet mogelijk om op onze website te bestellen!!

Telefonisch of via email bestellen kan uiteraard wel.

Home » Opruiming

Opruiming

De onderstaande producten staan in onze winkel, deze kunnen niet via onze website besteld worden en er is er maar één op voorraad (tenzij anders aangegeven). Neem altijd eerst contact op of het product nog aanwezig is!

Honeywell Lyric C 1 camera

€ 84,95

NIEUW IN DOOS MET TWEE JAAR GARANTIE!!! NOG SLECHTS 9 STUKS

De beste prijs in heel Nederland

Met behulp van de Lyric-app op uw smartphone of tablet is de compacte C1 in enkele snelle stappen te installeren. Wanneer de C1 ongewone bewegingen detecteert of geluid hoort, stuurt die direct een notificatie naar je smartphone of tablet via de Lyric-app. Daarnaast stuurt die een e-mail naar het geregistreerde account. De slimme geluidsdetectie van de C1 met ingebouwde microfoon herkent het alarm van rook- en koolmonoxidemelders en stuurt op basis daarvan ook een notificatie. De ingebouwde luidspreker maakt tweewegcommunicatie mogelijk.

De C1 werkt via 220V-voeding waardoor je geen batterijen hoeft te vervangen. En dankzij de lokale versleutelde opslag – de C1 wordt geleverd met een sd-kaart van 8 GB – zijn beelden altijd op te nemen, ook wanneer de wifi-verbinding in huis uitvalt. Daarnaast worden de full HD beelden automatisch 24 uur gratis en veilig opgeslagen in de cloud, vanwaaruit ze zijn te streamen en downloaden via de Lyric-app.

De C1 is een slimme camera: als hij beweging of geluid heeft gedetecteerd, slaat hij ook de beelden in de seconden vóór de gebeurtenis op. Verder is het mogelijk twee digitale-detectiezones in te stellen. Daarmee weet de C1 dat hij bewegingen als die van bijvoorbeeld een plafondventilator moet negeren. Daarnaast is de detecteerfunctie van de C1 automatisch aan en uit te schakelen op basis van de locatie van uw smartphone (geofencing). De krachtige 256-bit end-to-end versleuteling helpt beelden veilig op te slaan en te versturen.


Xbox One S 1.0 Tb Inclusief Forza

€ 259,00

NIEUW IN DOOS NERGENS, GOEDKOPER!!!! NOG SLECHTS 2 STUKS

2 jaar garantie


Dynamische seizoenen veranderen alles in de wereld van 's werelds grootste automobielfestival. Speel alleen of vorm een team met anderen om het prachtige en historische Engeland te ontdekken in een shared open world. Verzamel, wijzig en rij met meer dan 450 wagens. Race, stunt, creëer en ontdek; kies je eigen pad om een Horizon Superstar te worden.


Krijg 14-daagse proefperiode Xbox Live Gold. Speel samen met vrienden op het meest geavanceerde multiplayernetwerk, download gratis games en ontvang exclusieve kortingen.
SRX100 Services Gateway

€ 30,00

The Juniper Networks SRX100 Services Gateway offers features that provide complete functionality and flexibility for delivering secure Internet and intranet access. The services gateway offers stable, reliable, and efficient IP routing in addition to switching support and LAN connectivity.

The device provides IP Security (IPsec), virtual private network (VPN), and firewall services for small and medium-sized companies and enterprise branch and remote offices.

The SRX100 Services Gateway can be connected directly to traditional private networks such as leased lines, Frame Relay, or Multi Protocol Label Switching (MPLS) or to the public Internet.