Beste klant cq relatie,

 Het kan helaas niet anders maar ook wij gaan onze deur tijdelijk sluiten en onze dienstverlening tijdelijk anders inrichten.

Gezien de ontwikkelingen met het coronavirus zijn wij voor uw en onze gezondheid genoodzaakt deze beslissing te nemen.

Nu begrijpen wij dat in een tijd van thuiswerken de pc of laptop van uitzonderlijk belang is. Daarom zullen wij, tijdens onze normale openingstijden telefonisch bereikbaar blijven. Dan kunnen wij u toch van dienst zijn om waar mogelijk problemen op te lossen.

Reparaties en/of de aankoop van een pc of laptop kunnen we telefonisch bespreken om eventueel samen een passende veilige oplossing te vinden voor de uitwisseling hiervan.

Wat betreft de  reparaties op locatie bij u thuis dient nader overleg gevoerd te worden of dat via onze teamviewersessies kan wanneer het softwarematige problemen betreft ofwel dat we langs dienen te komen bij hardwarematige problemen. Ook dan is overleg in verband met de veiligheid noodzakelijk.

U kunt natuurlijk ook altijd een email sturen naar info@wdbtrading.nl  of bellen naar 072 – 5337923 om uw vraag of probleem aan ons duidelijk te maken. Alvast bedankt hiervoor.

Bij voorbaat danken wij u alvast voor uw begrip en hopen wij snel weer volledig operationeel te zijn.

Verder wensen wij iedereen sterkte in deze bizarre en moeilijke tijden.

Met vriendelijke groet, team WDB Trading

Home » Over ons

Over ons

WDB Trading is bij velen in Heiloo bekend. Voor oprecht advies en service bent u bij ons aan het juiste adres! De eigenaar van WDB Trading is  Willem de Boer. Deze Heiloenaar was al geïnteresseerd in computers toen hij nog in de Hifi en witgoed werkzaam was. In 1996 besloot hij computers / laptops en toebehoren te gaan verkopen. Eerst vanuit huis maar toen het gezellige winkeltje aan de Holleweg vrijkwam was er geen twijfel meer, dat was de beste plek voor de verkoop! De winkel centraal gelegen in Heiloo, achter het winkelcentrum 't Loo. Er zijn een aantal eigen parkeerplaatsen waardoor de computer / laptop altijd dichtbij de winkel gehaald of gebracht kan worden.

Bij het verkopen van een computer / laptop is het van belang te weten wat het gebruik van het apparaat zal gaan zijn. Wij vragen hier altijd goed naar zodat u iets koopt wat bij u past, ook qua prijs.

Computers verkopen is één maar service bieden is een vak apart. Bij vragen na aankoop van welk product dan ook zijn wij altijd tot uw dienst! Als de computer / laptop het niet meer doet zijn de oorzaken legio. Ondertussen zijn wij daarin al zeer ervaren en kunnen wij voor een redelijke prijs en binnen afzienbare tijd uw computer / laptop weer werkend maken. Ook het opschonen of opnieuw installeren kunnen wij in korte tijd in onze eigen werkplaats bij de winkel regelen. Ons streven is altijd de computer / laptop te repareren met behoud van gegevens en zonder dat er iets opgestuurd hoeft te worden.

Ofwel, voor uw computer in Heiloo en omstreken, bij WDB Trading in de winkel of op de website!

Medewerkers

Willem de Boer Willem de Boer
  • Eigenaar
  • Verkoop
  • Inkoop
willem@wdbtrading.nl
Helga van Ess Helga van Ess
  • Administratie
  • Verkoop
helga@wdbtrading.nl
Mike Bokelman Mike Bokelman
  • Technische dienst
-