Beste klant cq relatie,

 Het kan helaas niet anders maar ook wij gaan onze deur tijdelijk sluiten en onze dienstverlening tijdelijk anders inrichten.

Gezien de ontwikkelingen met het coronavirus zijn wij voor uw en onze gezondheid genoodzaakt deze beslissing te nemen.

Nu begrijpen wij dat in een tijd van thuiswerken de pc of laptop van uitzonderlijk belang is. Daarom zullen wij, tijdens onze normale openingstijden telefonisch bereikbaar blijven. Dan kunnen wij u toch van dienst zijn om waar mogelijk problemen op te lossen.

Reparaties en/of de aankoop van een pc of laptop kunnen we telefonisch bespreken om eventueel samen een passende veilige oplossing te vinden voor de uitwisseling hiervan.

Wat betreft de  reparaties op locatie bij u thuis dient nader overleg gevoerd te worden of dat via onze teamviewersessies kan wanneer het softwarematige problemen betreft ofwel dat we langs dienen te komen bij hardwarematige problemen. Ook dan is overleg in verband met de veiligheid noodzakelijk.

U kunt natuurlijk ook altijd een email sturen naar info@wdbtrading.nl  of bellen naar 072 – 5337923 om uw vraag of probleem aan ons duidelijk te maken. Alvast bedankt hiervoor.

Bij voorbaat danken wij u alvast voor uw begrip en hopen wij snel weer volledig operationeel te zijn.

Verder wensen wij iedereen sterkte in deze bizarre en moeilijke tijden.

Met vriendelijke groet, team WDB Trading

Home » Disclaimer

Disclaimer

Algemeen

WDB Trading (Kamer van Koophandel 37078832), verleent u hierbij toegang tot wdbtrading.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. WDB Trading behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

WDB Trading spant zich in om de inhoud van wdbtrading.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op wdbtrading.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met WDB Trading.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij WDB Trading en haar licentiegevers. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van WDB Trading, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.